Den tjeckiska päronpucken

Tjeckisk glass - Glasskoll.se

Möt Káca, Pragbornas stolta päron…splitt….puck? Man behöver inte ha en magister i praktisk filosofi för att räkna ut att den här lilla skitglassen inte ser ut riktigt som på förpackningen, men vad gör det när den är liten, nätt, behändig och smakar päron? Men vad är det där i bakgrunden? undrar du girigt. Ja, inte är det en prunkande rosenberså inte. Det är faktiskt en prunkande tjeckisk köttdisk, ungefär fyra sekunder innan köttmannen hötter med sin blodiga yxa och väser att vi ska lämna lokalen. Ut till den märkligt överdimensionerade marknaden där påpälsade vietnameser säljer vapen, nyckelringar, peruker och skor. Ut i den obarmhärtigt isande östeuropeiska vintern med en slokande småbarnsglass i handen. Ut för att finna något bättre.

3 svar på ”Den tjeckiska päronpucken”

Kommentarer är stängda.