Ben & Jerry’s lanserar ny smak

Ben & Jerry's Chocolate Macadamia - Glasskoll.se

Två stora nyheter för alla Ben & Jerry-junkies där ute. För det första: från vecka 10 kommer du att kunna fiska upp den här spjuvern från glassdisken. Chocolate Macadamia är Rättvisemärkt, med kakao från Dominikanska Republiken, vanilj från Indien och Macadamianötter från Malawi (inte vidare klimatneutralt med andra ord).

För det andra: nu kan du som konsument vara med och påverka Ben & Jerry’s stora globala smak 2010! Tävlingen heter Do the World a Flavour, och mellan 14 april och 26 maj kan du på www.benjerry.se lattja fram din personliga favoritsmak. Som alltså har möjlighet att finna sin väg till lättjefyllda tröstätare över hela världen.

6 svar på ”Ben & Jerry’s lanserar ny smak”

  1. Jaaaa! Äntligen kommer det en ny smak!! Jag får glädjetårar. (ja, jag är djupt nere i B&J-träsket) (och har inga planer på att försöka ta mig ur det)

  2. Åh vad glad jag blev när jag hittade den här sidan, perfekt för en glassälskare som jag! Och man den där glassen måste jag prova!! Fortsätt ät glass & uppdatera, här kommer jag titta in flera gånger! 😀

  3. Precis som sanna här över har jag också precis hittat hit – och hittat hem på samma gång!
    Jag blir lycklig i hela kroppen av att se en sajt som bara handlar om glass (jo, jag är lite smått fanatisk som ni kanske märker).

    Och dessutom så underbart med en ny B&J-smak, verkligen efterlängtat! Nästa gång jag besöker min mor ska jag ta med mig Chocolate Macadamia i present. Hon är den enda i familjen som hittills har vägrat B&J, men hon har aldrig tidigar lyckats säga nej till macadamianötter.
    Come to the dark side, we have macadamias!

  4. Jag blir så avundsjuk på alla i USA som har så himla många fler B&J smaker…

Kommentarer är stängda.