Sia Glace Maple Walnut

Sia maple walnut - Glasskoll.se

Lönnsirap är en trevlig basingrediens som alla hushåll med självaktning borde köpa in dunkvis. Att som i Glace Maple Walnut blanda in lönnsirap i gräddglass och krydda med stora valnötsbitar är förstås en utomordentligt god idé från Sia. Faktum är att jag den senaste veckan gått och varit sparsam med den här lilla skatten – har tagit en kula då och då och verkligen njutit (vilket inte alls är likt mig). Faktum är att det här är så nära himmelriket man kan komma just nu. Faktum är att jag inte unnar min värsta fiende att missa den här glassen.

Glassmannens betyg: 5/5

Allmänhetens betyg: [ratings]

4 svar på ”Sia Glace Maple Walnut”

  1. Köpte den häromdagen efter att ha läst denna recension. Riktigt riktigt god! Men jag saknade en swirl av lönnsirap. Det fanns i en liknande (eller typ identisk) glass B&J hade för några år sen.

Kommentarer är stängda.