Cornetto Bröllopsstrut

Cornetto Bröllopsstrut - Glasskoll.se Photo by Glassmannen

Åh så lämpligt, tänker du – GB har minsann tagit fram en kungligt frodig jubileumsstrut inför det stundande prinsessbröllopet i sommar. Vilket framsynthet! Turisterna kommer flockas kring struten som flugor kring träck! Ack om det ändå vore så väl. För denna magnifika och majestätiska Cornetto Bröllopsstrut (fråga mig inte var ordet Freestyle på förpackningen kommer in i bilden) hyllar nämligen inte Victoria och Daniel, utan är en hommage till självaste Clovve och hans kärlek Clovina. Ja du vet, Clovve och Clovina. GB-gubben och hans GB-gumma (som alltså dök upp från ingenstans förra året och förlovade sig med GB-gubben). Känns det relevant? Spännande? Har du skrivit upp det här i din stora intressebok? Bra, för GB utlovar minsann jippon så det står härliga till kring detta "bröllop", med uppträdanden på Liseberg och intensiv medieuppvaktning.

Cornetto Bröllopsstrut - Glasskoll.se Photo by Glassmannen

Bortsett från detta märkliga nonsenstilltag är Bröllopsstruten en imponerande stark öppning på årets startfält. En Cornetto som är dubbelt så stor som de tidigare varianterna, med kolaglass, chokladsås och en chokladdoppad hasselnöt på toppen. Längre ner vanlig vaniljglass med pacannötter i den chokladbeklädda struten. Det är inget för veklingar – du ska vara ganska hungrig för att gå lös på den här. Men om du är det och gör det kan det visa sig vara en av årets höjdpunkter.  
Glassmannens betyg: 4/5
Glasspanelens betyg: 5, 3, 4

Allmänhetens betyg: [ratings]

Läs om de andra nyheterna från GB här!

2 svar på ”Cornetto Bröllopsstrut”

  1. Angående var ordet ”Freestyle” kommer in i bilden så frågade jag igår Jalmar som har sidan Glace-Glimtar om han hade någon teori om det. Han tror att det beror på att Cornetto är en internationell glass, att i alla andra länder som säljer Bröllopsstruten så heter den Cornetto Freestyle och inte Bröllopsstrut.

    Jag tror att han har rätt.

Kommentarer är stängda.