Magnum Hazelnut

Magnum Hazelnuts - Glasskoll.se Photo by Glassmannen

Hasselnöten är förvisso efterlängtad i Magnums värld, men här blir det ändå en smula för mycket. Det gäller att våga antingen köra all in, eller att låta bli frestelsen. Naturligtvis talar jag om tårta-på-kaka-syndromet: hasselnötsglass med överdrag av hasselnötter. Wow, vilken rolig idé. Det är gott, men det blir för sliskigt, för mäktigt, för enformigt. Hazelnut förtjänar inte riktigt att tas upp i det ordinarie Magnum-stallet på längre sikt. Magnum Mandel är ännu inte hotad av denna nötkonkurrent.

Glassmannens betyg: 3/5
Glasspanelens betyg: 3, 3, 2
Allmänhetens betyg: [ratings]

 

Magnum Hazelnut - Glasskoll.se Photo by Glassmannen 

Läs mer om GBs vårnyheter 2010!

Ett svar på ”Magnum Hazelnut”

  1. Jag äskar verkligen den här glassen magnum golden hazelnut det är min absoluta favorit.. Blev jätte ledsen när den togs bort från affärerna här där jag bor.. Undrar om den finns att beställa någonstans? Typ lådvis? Så man har ett tag när den inte går att få tag på här ja bor?

Kommentarer är stängda.