Häagen-Dazs Strawberry Cheesecake

Häagen-azs Strawberry Cheesecake - Glasskoll.se
Jag är inte så bra på grekisk mytologi, men jag är tämligen säker på att Häagen-Dazs Strawberry Cheesecake skulle vara en sensualismens gud om den vore en grekisk gud. Han skulle avbildas i världens största helkroppsstaty – av tusen svältande slavar med glänsande torso och brinnande blick.

Vore HDSC en kvinna skulle hon vara en fruktsam mor som ömsint klappade mitt hår med nariga fingrar och som med raspig röst viskade att allt ska bli bra. Hennes subtila, jordgubbssprängda gräddglass med generösa bitar kaka ger en perfekt symbios av sött och salt (inte sandigt som B&J).

Medan de andra glassarna i glassfrysen bröstar upp sig och med alla medel slåss med varandra om din uppmärksamhet, sitter HDSC lugnt och stilla på sitt lilla hyllplan och ser nöjd ut. Om du frågade den varför skulle den förmodligen säga: "jag trivs bättre här, där jag kan lukta på mig själv – och invänta rätt tillfälle att våghalsigt färdas längs Glassmannens klarrosa strupvägg innan jag får äran att upplösas i ädel magsyra bland andra betydligt mer banala glassar." 

Glassmannens betyg: 5/5

Allmänhetens betyg: [ratings]

9 svar på ”Häagen-Dazs Strawberry Cheesecake”

  1. Antingen är det någon fel på min data elr så är det dags att jag förlorar hoppet om att någon uppdatering någonsin kommer att ske på den här sajten. But belive you me, you’ve become like my midnight snack, you always strike at the same time, everytime- when I’m lonely and want to seek comfort in breast milk.

  2. haha vi har visst precis samma smak , denna är underbar helt klart bästa av de stora tillverkarna . Slåt dock inte hemmagjord cheesecake glass

  3. @tobias , du kan göra en variant av glass men det blir inte samma sak som med maskin googla recept så hittar du flera ,stavmixern gör varken till eller från dock.

Kommentarer är stängda.