Magnum Ghana – hasseltrassel

Magnum Ghana - Glasskoll.se Photo by Glassmannen
Nytt år, ny Magnum. Som ni kanske sett har Magnum Gold?! fått ge sig av, liksom två av Temptation-glassarna (kvar är den med tranbär som jag inte trodde att någon faktiskt köpte).

Okej, så 2011: Magnum GHANA. Som ni alla vet har jag tidigare gjort mig lustig över de etniska Magnum-glassarna, men det finns säkert folk där ute som visst tyckte att Magnum Java till exempel verkligen hade en finare chokladsmak än de andra Magnumarna. Poängen med Magnum Ghana är dock inte själva smaken, utan det faktum att chokladen är RFA-märkt (Rainforest Alliance). Det är förstås ett mycket trevligt initiativ, och enligt Unilever ska samtliga Magnum-glassar RFA-certifieras under de kommande åren. Chokladen är skitgod, kanske ska tilläggas.

Magnum Ghana - Glasskoll.se Photo by Glassmannen
Vad är då problemet, oh allsmäktige glassman? Jo, det är att man envisas med en hasselnötsglass – igen! Om jag inte missminner mig (vilket jag sällan gör) så släppte ju GB en Magnum Hazelnut blott förra året? Jag har svårt att tro att den blev en kioskvältare, så Magnum Ghana känns därmed lite … fantasilös/överflödig/omotiverad.

Glassmannens betyg: 2/5

Allmänhetens betyg: [ratings]

2 svar på ”Magnum Ghana – hasseltrassel”

Kommentarer är stängda.