Yoghurtglass från Ica ToGo

Yoghurtglass, Glasskoll.se Photo by Glassmannen

Jag måste direkt tillstå att jag gillar Icas urbana 7 Eleven-vapen Ica ToGo. Allting är lite fräschare och personalen är lite hungrigare. Dessutom hade de tidigare i år riktigt bra pris på den här lilla kompisen. Yoghurtglass är ett extra välkommet inslag på sommarturnén eftersom den i det här fallet innehåller 0,5 procent fett. Det är fanimej nästan ingenting. Så skönt då att man får sabotera det hela med två valfria toppingz – som du ser blev det kombon jordgubbar/kaksmulor i mitt fall. Fräscht, lustfyllt, mäktigt, billigt, snyggt – ja du hör ju själv. Tur att jag inte har vägarna förbi så ofta.

2 svar på ”Yoghurtglass från Ica ToGo”

  1. Glassmannen!

    Jag är lite besviken på dig. Lidl har sedan några månader tillbaka salufört en serie med Ben & Jerry’s-kopior under det egna märket McEnnedy men jag kan inte se att du recenserat dessa, därför tycker jag att du borde köpa några burkar och se hur de mäter sig med originalen! Glassen finns i kopior av Cookie Dough, Strawberry Cheesecake, Chunky Monkey och någon av chokladmonsterglassarna. Glassarna säljs i den klassiska halvliterskartongburken och kostar blygsamma 25 kr. Jag har hunnit testa de tre förstnämnda smakerna och tycker att både Cookie Dough och Strawberry Cheesecake slår förlagan (även om SC inte når upp till Häagen-Dazs-versionen) medan Chunky Monkey-kopian även den står sig väl. Otroligt prisvärt!

Kommentarer är stängda.