Sia släpper Nötcrème-glass i sommar

SIA Nöt-Crème 2012

OJOJOJOJ VILKEN BOMB. Och vi som blåögt trodde Plopp-glassen häromåret var en stor sak – här dunkar SIA från niometerslinjen med sitt kanske bästa samarbete ever. Familjeföretaget Printzells lilla acnepåskyndande krämpåse fyllde hela 50 år förra året, och produkten har i stort sett varit oförändrad hela vägen.

I min barndom var Nöt-Crème valuta. Vi köpte Nöt-Crème i födelsedagspresent till varandra, så gott var det.

Nu gäller det bara att hålla tummarna för att man har lyckats överföra smak och konsistens på ett trovärdigt sätt till glassen, som både kommer att finns i strutform och i glassbarerna. I början säljs smaken enbart till de handlare som genomgått SIA:s glassutbildning Skopan. Men den 1 juli släpps Nöt-Crème fritt i hela landet. Vi hörs då.

 

2 svar på ”Sia släpper Nötcrème-glass i sommar”

  1. SIA har varit ute å seglat lite smakmässigt på senare tid. Men detta låter som en klart kul kombo.

  2. En annan kul sak med Nöt-creme är att det ALDRIG används till ”småkaksbak”, som det tipsas om på förpackningen. Nöt-creme slurpas direkt ur påsen.
    Det här är första nya glassen på rätt många år som jag är nyfiken på. Hoppas den håller måttet.

Kommentarer är stängda.