Go Nuts – Triumfglass svar på 88:an

Go Nuts - Glasskoll.se Photo by Glassmannen
Jo det är faktiskt lite förvirrande det här med Triumf Glass som blev Diplom-Is som blev Triumf Glass igen (det är inte jag som sär skriver, det hoppas jag att ni förstår). Och när jag lägger min blöta tunga över Go Nuts slår det mig att jag skrivit om den här glassen för ett par år sedan, när jag åt den på en badplats i Jämtland och när den hette Nötkrokant. Jag var tydligen föga fönad av fägring, för jag gav den blott en tvåa i betyg och gick vidare med mitt liv. Jag var yngre då.

Men nu så här när vi möts igen med ny identitet och nya kläder – ja då kändes det helt annorlunda. Kanske beror det på den speciella situationen, eller så beror det på att 88:ans koncept aldrig kan bli fel. Särskilt inte när man vränger in TVÅ nougatstänger i härligheten.

Jag vill inte svära i kyrkan, men det kan hända att många av er inbitna 88:an-fans skulle må bra av att träffa den här stilige utmanaren någon gång ibland (han behöver aldrig få veta…).

Glassmannens betyg: 4/5

Allmänhetens betyg: [ratings]

 

2 svar på ”Go Nuts – Triumfglass svar på 88:an”

  1. Du skriver att du skäms över att du ”bara” gav en tvåa i betyg för en herrans massa år sedan, för att sedan göra om samma misstag nu igen när du har chansen och ger den en tvåa nu också. Jag tycker inte du är trovärdig när du klagar på din äldre betygssättning, då du ger glassen samma betyg idag.

Kommentarer är stängda.